| Cultura | Agentul patogen | Doza |
| Tomate | Mană (Phytophtora infestans) | 1,5 kg/ha (0,4%) |
| Sfeclă de zahăr | Mană (Peronospora farinosa spp. betae) | 4,0 kg/ha |
| Hamei | Mană (Peronoplasmopara humuli) | 0,4% |
| Castraveți | Patarea unghiulara (Pseudomonas lachrymans) | 3,2 kg/ha (0,4%) |
| Mană (Pseudoperonospora cubensis) | 0,3% | |
| Măr | Focul bacterian al rosaceelor (Erwinia amylovora) | 0,2% prefloral |
| 0,04% postfloral | ||
| Rapăn (Venturia inaequalis) | 0,3% | |
| Păr | Focul bacterian al rosaceelor (Erwinia amylovora) | 0,3% prefloral |
| 0,04% postfloral | ||
| Rapan (Venturia pirina) | 0,3% | |
| Gutui | Focul bacterian al rosaceelor (Erwinia amylovora) | 0,3% prefloral |
| 0,04% postfloral | ||
| Fasole | Arsura comuna (Xanthomonas phaseoli) | 0,25% |
| Arsura aureolata (Psudomonas phaseolicola) | ||
| Viță de vie | Mană (Plasmopara viticola) | 2,0 kg/ha (in 1000 l apa/ha) |
| Cartof | Mană (Phytophtora infestans) | 3,0 kg/ha |
Substanță Activă: Cupru 50%
Culturi Recomandate: Legume, Viță de vie, Pomi fructiferi, Sfeclă de zahar, Hamei