Cultură | Boli combătute | Concentrație/Doză | Timp de pauză |
Cartof | Mana cartofului (Phytophtora infestans) | 2 kg/ha Se aplică în vegetație la avertizare curativ sau preventiv |
7 zile |
Castraveți | Pătarea unghiulară (Pseudomonas lacrymans) | 0,2 % (2 kg/ha) Se aplică în vegetație la avertizare curativ sau preventiv |
3 zile |
Tomate | Pătarea pustulară (Pseudomonas tomato) Bășicarea fructelor (Xanthomonas vesicatoria) |
0,2 % (2 kg/ha) Se aplică în vegetație la avertizare curativ sau preventiv |
3 zile tomate pentru consum 10 zile tomate pentru industrializare |
Viţă de vie | Mana viței de vie (Plasmopara viticola) | 2 kg/ha în 1000 litri apă Se aplică în vegetație la avertizare curativ sau preventiv |
21 zile |
Măr | Focul bacterian (Erwinia amylovora) Rapănul mărului (Venturia inaequalis) |
2 kg /ha în 1000 l apă Se aplică în vegetație la avertizare curativ sau preventiv |
21 zile |
Substanță Activă: Cupru metalic din hidroxid de cupru 50%
Culturi Recomandate: Cartof, Castraveți, Tomate, Viță de vie, Măr