Durata de livrare: 1-2 ZILE
Culturi | Momentul aplicării | Dozare |
Legume solanacee (tomată, ardei gras, capia şi gogoşar, vânătă) |
T1: BBCH 51-59 (apariţia butonilor florali, la fiecare etaj de fructificare) T2: BBCH 71-79 (dezvoltarea fructelor) |
2-4 L/h (200-400 mL/100 L apă) |
Legume cucurbitaceae (castravete, pepene galben, pepene verde, dovlecel) |
T1: BBCH 21-29 (formarea lăstarilor laterali) T2: BBCH 51-59 (butoni florali) T3: BBCH 71-79 (dezvoltarea fructelor) |
2-4 L/h (200-400 mL/100 L apă) |
Legume frunzoase (varză, salată, spanac) |
T1: BBCH 43 (frunzele/căpăţâna a atins 30% din dimensiunea specifică) T2: BBCH 45 (frunzele/căpăţâna a atins 50% din dimensiunea specifică) T3: BBCH 47 (frunzele/căpăţâna a atins 70% din dimensiunea specifică) |
2-4 L/ha (200-400 mL/100 L apă) |
Legume rădăcinoase (morcov, ţelină, pătrunjel pentru rădăcină, păstârnac) |
T1: BBCH 42 (rădăcinile recoltabile au atins 20% din diametrul specific) T2: BBCH 47 (rădăcinile recoltabile au atins 70% din diametrul specific) |
2-4 L/ha (200-400 mL/100 L apă) |
Căpșun | T1: BBCH 41-49 (dezvoltarea stolonilor) T2: BBCH 55-57 (butoni florali) T3: 71-73 (dezvoltarea fructelor) |
2-4 L/ha (200-400 mL/100 L apă) |
Viță de vie | T1: între BBCH 71-79 (dezvoltarea fructelor) T2: BBCH 81 (începutul coacerii fructelor) |
2-4 L/ha (200-400 mL/100 L apă) |
Pomi fructiferi | Specii seminţoase şi sâmburoase: se aplică ori de câte ori se înregistrează un stres cauzat de temperaturile ridicate, boli, dăunători sau pentru prevenirea/combaterea carenței de calciu. Se aplică foliar, la dezvoltarea fructelor) | 2-4 L/ha (200-400 mL/100 L apă) |
Culturi Recomandate: Cereale, Popi fructiferi, Legume, Viță de vie